Z First

Aftrap WK | Mogelijk oplossingen bij Air France | Aankoopmakelaar populair

14 juni 2018 06:23

Beeld © AFP

Goedemorgen! Dit speelt vandaag:

Elke ochtend als eerste deze update in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Z First nieuwsbrief.

Op zoek naar een mooi koophuis? Dat is nog niet zo makkelijk en zeker niet goedkoop. Als het al lukt om een betaalbare en mooie plek te vinden moet je ook nog met tientallen andere geïnteresseerden concurreren. Kom je er zonder aankoopmakelaar nog wel tussen? Het wordt lastiger, maar het kan wél!

Waar 'we' zeker niet meer tussen komen, is het WK voetbal dat vandaag begint. En da's jammer, want het prijzengeld is hoger dan ooit. Alleen al meedoen, levert 9,5 miljoen dollar op. Voor zulk geld speel je waarschijnlijk niet met WK-poules op je werk, maar als je het hebt aangepakt zoals deze economen, heb je de winnaar van het WK misschien wel goed ingevuld. 

Het moet maar eens klaar zijn met de malaise bij Air France. De afgelopen maanden vertrok de topman, werd er veel gestaakt en de kosten lopen inmiddels in de honderden miljoenen. Het interimbestuur van de luchtvaartmaatschappij komt vandaag met maatregelen om de chaos (hopelijk) op te lossen. Dat zou ook fijn zijn voor KLM, want deze situatie is voor niemand prettig

Pats, boem, een botsing en een deuk. Schade rijden is nooit leuk, maar voor jonge mensen is het nog een stuk vervelender. Een heel erg groot deel van de jonge autobezitters weet helemaal niet dat een schadeclaim hen lang kan achtervolgen en dat een premie daardoor flink duurder kan worden.

Weet je eigenlijk wel waar de beleggingskansen deze zomer liggen? Waarom de centrale banken zo belangrijk zijn, welke aandelen waarschijnlijk het meest gaan groeien en wat de vooruitzichten zijn? Als je je hier even inschrijft weet je na het online seminar van vanavond precies hoe je kan profiteren met Sprinters.

Miniatuurvoorbeeld

Wordt deze jongen later tandarts of cultureel antropoloog? (Beeld © ANP)

Dit stuk werd gisteren het meest gedeeld:
Weet je nog hoe spannend die tijd was? Duizenden scholieren hebben hun examens gehaald en beginnen na de vakantie met studeren. Maar hoeveel gaan ze straks verdienen als ze klaar zijn? Dat hebben we op een rijtje gezet.

Wij vinden dat je dit ook wel even moet lezen:
Voor veel vluchtelingen is het nog niet zo gemakkelijk om een baan te vinden. Wij spraken met ondernemers die heel bewust vluchtelingen in dienst nemen. Waar lopen ze tegenaan en waarom kiezen zij hiervoor? "Iemand op privé-vlak een beetje helpen hoort bij het ondernemen."

En dit heb je gisteravond misschien gemist:
Het is de grootste boete die Volkswagen tot nu toe in Europa aan de broek heeft gekregen: 1 miljard euro voor het schandaal met de sjoemeldiesels. Eerder kreeg het bedrijf al miljardenboetes in de Verenigde Staten. 

Hier gaat het over op social media:
Koers én beleggers Adyen gaan door het dak terwijl het personeel daar niéts van meekrijgt, het Nibud maakt je arm en Schot doet misschien wel meest zinloze aankoop ooit. Dit en meer zie je in Z60

Dit zou langs kunnen komen bij de koffieautomaat

Fijne dag!

p.s. Michael P. is het bewijs dat dit rechtssysteem niet deugt, schrijft Roderick Veelo. De prijs van dit systeem is veel te hoog.

Elke ochtend als eerste deze update in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Z First nieuwsbrief.

Bron • RTL Z