We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.

Weer

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Vandaag

Vandaag is het nog iets te fris voor de tijd van het jaar en hier en daar vallen een paar buien, maar rustig nazomerweer is in de maak! En we hoeven er niet eens zo heel lang op te wachten.Maar in eerste instantie is het nog aan de frisse kant en helemaal droog houden we het vanavond en vannacht ook niet. In het midden en noorden van het land vallen namelijk nog enkele buien met hier de meeste wolken. Verder zuidoostelijk is het droog en komen opklaringen voor. In combinatie met weinig wind kan weer wat mist ontstaan. Het koelt af naar een graad of 8 landinwaarts en 12 graden aan zee.Morgen is de bewolking vrij hardnekkig. In de noordelijke provincies komt de zon er nauwelijks aan te pas en zo af en toe valt er een bui. De zon krijgt wat meer ruimte in het zuiden en westen van het land en hier blijft het op de meeste plekken droog. Verder waait er een zwakke tot matige zuidwestelijke wind en loopt de middagtemperatuur op naar een graad of 17.De dagen daarna staan in het teken van rustig nazomerweer. Het is meest droog, de zon schijnt geregeld en in het weekend wordt zelfs de 20 graden weer aangetikt.

Komende 4 dagen

Rustig begin van de herfst met perioden met zon en overwegend droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19 à 20°C.

Komende 5-8 dagen

Aanvankelijk grote kans (rond 80%) op overwegend droog weer met maximumtemperaturen rond het langjarig gemiddelde. Aan het einde van de periode kans (50%) op regen met maximumtemperaturen rond of iets beneden normaal.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl