Weer

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Vandaag

De komende dagen krijgen we te maken met een wisselvallig weertype. Eerst is het nog warm, in het weekend is het fris. Vanochtend schijnt de zon geregeld en bestaat er in Zuid-Limburg al kans op een bui. De temperatuur is eind van de ochtend opgelopen naar een graad of 20. Er waait een zwakkke tot matige oosten tot noordoostenwind.Vanmiddag zal de bewolking verder gaan toenemen en worden vooral in het zuidoosten enkele buien verwacht met kans op onweer. In het westen en noorden blijft het nog droog. Het wordt 18 graden op de Wadden, 20 graden in het noorden van het land en 24 graden in het zuiden. Er staat een matige en langs de kust (vrij) krachtige oosten tot noordoostenwind. Vanavond en vannacht gaan er vanuit het zuiden enkele buien vallen met in het zuidoosten kans op onweer. De nacht verloopt zwoel met een temperatuur van 17 graden. Langs de kust blijft de oosten tot noordoostenwind (vrij) krachtig doorwaaien.Morgen is er af en toe zon en vallen verspreid over het land (plens)buien met in het oosten ook kans op onweer en hagel. In de middag blijft het in het zuidwesten droger. Het wordt 21 graden in het westen en nog 25 graden in het noordoosten. De zwakke tot matige zuidoostenwind draait naar het zuidwesten en wordt matig en aan zee vrij krachtig. De dagen erna is het aan de wisselvallige kant met elke dag wel een bui of enige regen. Het wordt met een temperatuur tussen 18 en 22 graden minder warm, in het weekend is het met 16 tot 19 graden helaas fris voor eind juni. Vanaf vrijdag zal ook de wind ook weer nadrukkelijk aanwezig zijn.

Komende 4 dagen

Woensdag een warme dag met een grote kans op (onweers-)buien. Daarna koeler en licht wisselvallig.

Komende 5-8 dagen

Grote kans (ca. 70%) op een licht wisselvallig weertype met af en toe regen. De maximumtemperaturen liggen waarschijnlijk rond of iets onder de langjarig gemiddelde waarden.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl