RTL Z Beursspel

Jim & Janneketaal

Het RTL Z Beursspel is een ideale kans om te leren beleggen. Maar wat is nu precies dividend, een hefboom of een index? Jim Tehupuring en Janneke Willemse leggen belangrijke begrippen voor beleggers uit in Jim & Janneketaal.

Wat zijn derivaten?

20 december 2019 12:43
Wat zijn derivaten?
Het RTL Z Beursspel is een ideale kans om te leren beleggen. Maar wat is nu precies dividend, een hefboom of een index? Jim Tehupuring en Janneke Willemse leggen alles uit in de rubriek Jim & Janneketaal. Deze week alles over derivaten en hoe je hiermee risico’s kunt verminderen.

Wat is technische analyse?

08 november 2019 12:35
Wat is technische analyse?
Het RTL Z Beursspel is een ideale kans om te leren beleggen. Maar wat is nu precies dividend, een hefboom of een index? Jim Tehupuring en Janneke Willemse leggen alles uit in de rubriek Jim & Janneketaal. Deze week gaan ze in op de technische analyse en hoe dat kan helpen bij jouw beleggingen.

Wat is de AEX?

24 juni 2019 11:59
Wat is de AEX?
Het RTL Z Beursspel is een ideale kans om te leren beleggen. Maar wat is nu precies dividend, een hefboom of een index? Jim Tehupuring en Janneke Willemse leggen alles uit in de rubriek Jim en Janneke Taal. Deze week alles over de AEX index.