RTL Z Beursspel

Aflevering 11: Inspelen op tweet Trump in Beursspel

05 december 2019 12:53

Beeld ©

Elke week praat Janneke Willemse je bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom het Beursspel. Samen met Jim Tehupuring en Durk Veenstra bespreekt ze het laatste nieuws en delen ze tips om het spel te winnen.

In deze aflevering van het RTL Z Beursspel bespreken Janneke Willemse en Jim Tehupuring hoe de deelnemers bovenaan in het klassement het doen. De koploper is nieuw in de top vijf en heeft al een rendement van 300 procent gehaald.

Durk Veenstra is er ook weer bij en hij bespreekt de impact van een tweet van president Donald Trump op de beurs en hoe je daar in het Beursspel op in kunt spelen.

Verder nemen we een kijkje bij de studenten van BvvK in Utrecht. Twee studenten gingen aan de slag voor hun eerste beleggings pitcht. Ook vertellen ze met welke tactiek zij beleggen in het Beursspel en hoe dat tot nu toe uit heeft gepakt.

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen met een fictief bedrag van honderdduizend euro. Wie met zijn ton het meeste rendement behaald wint een reis naar New York.

Meld je dus snel aan via www.rtlzbeursspel.nl Deelname is gratis. 

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.