RTL Z Beursspel

Aflevering 4: Gebruik maken van de geschiedenis van de beurs

08 november 2019 13:35

De presentatoren van het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Elke week praat Janneke Willemse je bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom het Beursspel. Deze week niet met Jim Tehupuring, maar met RTL Z-verslaggever Jelle Maasbach. Ook Durk Veenstra is weer van de partij. Deze week kijken we voor het eerst naar de tussenstand, en uiteraard hebben Jelle en Durk ook tips om het spel te winnen.

In deze aflevering van het RTL Z Beursspel vertellen Janneke Willemse, Durk Veenstra en Jelle Maasbach je alles over technische analyse. Kun je met behulp van data de beurs beter timen? En kun je technische analyse gebruiken om je prestaties in het Beursspel te verbeteren? 

Verder neemt Timna Rauch een kijkje in het archief van de Amsterdamse Beurs. Daar sprak zij met de nieuwe Euronext ceo Simone Huis in 't Veld en zag ze het eerste aandeel ter wereld.

Ook is er weer een nieuwe aflevering van Jim & Janneketaal

Kijk de uitzending nu terug. 

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen met een fictief bedrag van honderdduizend euro. Wie met zijn ton het meeste rendement behaald wint een reis naar New York. Meld je dus snel aan via www.rtlzbeursspel.nl Deelname is gratis. 

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters. 

Bron • RTL Z