RTL Z Beursspel

Aflevering 3: Profiteren van de stijgende AEX in het Beursspel

07 november 2019 15:28

Janneke Willemse en Jelle Maasbach presenteren het RTL Z Beursspel Beeld © RTL Z Beursspel

Elke week praat Janneke Willemse je bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom het Beursspel. Deze week niet met Jim Tehupuring, maar met RTL Z-verslaggever Jelle Maasbach. Ook Durk Veenstra is weer van de partij. Deze week kijken we voor het eerst naar de tussenstand, en uiteraard hebben Jelle en Durk ook tips om het spel te winnen.

Het RTL Z Beursspel is nu echt van start. Deze week is dus ook de eerste tussenstand bekend. En de nummer één van dit moment heeft een opvallende strategie. Wat kunnen we van deze strategie leren volgens Jelle Maasbach? 

Met Durk Veenstra praat Janneke Willemse natuurlijk over deze recordweek. Het Beursspel sloeg deze maandag de gong en de AEX sprong vanaf dat moment omhoog. Behalve de gongslag van Janneke, welke oorzaken zijn er aan te wijzen voor dit succes? En kunnen we volgens Durk nog verder omhoog, of is het al tijd om in het Beursspel op een daling in te spelen? 

Kijk de uitzending nu terug. 

 

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen met een fictief bedrag van honderdduizend euro. Wie met zijn ton het meeste rendement behaald wint een reis naar New York. Meld je dus snel aan via www.rtlzbeursspel.nl Deelname is gratis. 

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters. 

Bron • RTL Z