Van onze partner Accenture

De semi-finalisten zijn bekend!

De semi-finalisten zijn bekend!

De ruim 100 beste innovatieve concepten op het gebied van thema’s zoals duurzaamheid, gezondheid, voedsel, transport, veiligheid en financiën zijn bekend! Deze bijzondere innovators zullen tijdens een omvangrijk juryproces strijden om de top-5 finaleplaatsen en uiteindelijk om de Blauwe Tulp-prijs.

Aankomende week krijgen de semi-finalisten de gelegenheid hun pitch en presentatie te oefenen en te perfectioneren. Onder begeleiding van speech- en storytelling experts worden de punten op de i gezet en de performances gepimpt zodat alle concepten hun beste mannetje staan voor de jury.

Op 25 september vindt die volgende grote jurybijeenkomst plaats. De ondernemers wordt daar om de beurt uitgedaagd om de jury te overtuigen van hun concept. De top-10 van iedere categorie krijgt daarbij een minuut om hun idee voor de jury te pitchen.

Er zijn in totaal 11 categorieën waarbinnen een concept kan vallen. Sommige concepten vallen zelfs in meerdere categorieën en maken dus kans op meerdere prijzen!

Deze semi-finalisten zijn nog in de race om te laten zien hoe briljant en toekomstvast hun idee is. De finale van de Accenture Innovation Awards vindt plaats op vrijdag 27 oktober in DeFabrique te Utrecht.