Van onze partner Essent Zakelijk

Essent Zakelijk - Partner in nieuwe energie

Energiebesparende maatregelen treffen, energiewetgeving, het is soms best ingewikkeld als ondernemer. Daarom maakt Essent Zakelijk het u makkelijk. Bijvoorbeeld met deze handige en relevante content: van artikelen over de Wet Milieu Beheer en de EnergieWetCheck tot interviews met inspirerende ondernemers.
Van onze partner Essent

5 trends voor de kerstversiering van jouw bedrijf

13 december 2018 13:26
5 trends voor de kerstversiering van jouw bedrijf
Voor welke kerstversiering gaat jullie bedrijf dit jaar? Een klassieke, echte kerstboom met rode en witte ballen? Of liever een kunstboom met versiering in pasteltinten in de bedrijfskantine? En wat doe je eigenlijk met de verlichting? Elsemieke Beekwilder, creatief directeur bij decorateur Beekwilder, en Eric van Rooij energieadviseur gespecialiseerd in LED-verlichting bij Essent, vertellen ons de trends voor dit jaar.
Sponsored

Voorkom een boete, bespaar op energie

15 juni 2018 09:26
Voorkom een boete, bespaar op energie
Als rasechte ondernemer denk je vast wel eens na over duurzaamheid. Kun je ergens op besparen? En kan het misschien milieuvriendelijker? Altijd goed om bij stil te staan. Maar wist je dat de overheid steeds strenger controleert op de Wet Milieubeheer? Daarin is vastgelegd aan welke eisen ondernemers moeten voldoen om bij te dragen aan een beter milieu. Zo zijn veel ondernemers verplicht energiebesparende maatregelen te nemen. En de kans op een boete wordt hoe langer hoe groter.