Beursspel

Win een reis naar Wall Street met het RTL Z Beursspel

16 april 2018 10:30

Win een reis naar Wall Street met het RTL Z Beursspel

Speel gratis mee met het RTL Z Beursspel en win een reis naar New York inclusief een bezoek aan Wall Street. Deelname is helemaal gratis en het spel begint op 23 april.

Samen met ING heeft RTL Z het Beursspel ontworpen, zodat je kennis kan maken met beleggen. Met een fictief beginbedrag van 100.000 euro kun je naar eigen smaak beleggen op de beurs. Per persoon mag met één account worden meegedaan. Wie na zes weken het hoogste rendement heeft gehaald, wint die reis naar New York. Ook mag deze persoon op maandag 4 juni te gast zijn bij interactieve televisieprogramma Beurs Inside.

Het spel start op maandag 23 april om 08:00 uur, maar je kan je nu al aanmelden en op proef meespelen. Op zaterdag worden alle accounts gereset voor een frisse start.

Bekijk hier hoe het werkt:

Voor de beste speler van iedere week liggen er twee kaartjes voor het Rijksmuseum klaar. De twintig spelers die aan het einde het best hebben belegd, of die juist verlies hebben gemaakt, maar het meest hebben geleerd, krijgen een leuke avond aangeboden. Zij mogen in november naar hét beleggingsevenement van 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht. 

Wall Street

De reis naar New York is zes dagen inclusief vijf nachten in het Beacon Hotel in het historische Upper West Side. De vlucht is uiteraard inbegrepen, evenals een city pass die gratis toegang verschaft tot de vijf meest populaire highlights van de stad.

Als klap op de vuurpijl neemt RTL Nieuws correspondent in New York Erik Mouthaan de winnaar mee naar Wall Street voor een persoonlijke rondleiding.

Beursspel

Vanaf donderdag 26 april is het Beursspel ook weer op tv te zien. Elke donderdag om 10:45 uur hebben we een tien minuten update op RTL Z over het spel, hoe je leert beleggen en volgen we de beste beleggers. Online houden we je dagelijkse op de hoogte, onder meer via rtlz.nl en via Facebook. Het spel loopt door tot vrijdag 1 juni om 22:00 uur, degene die dan bovenaan staat wint die mooie reis naar New York. 

Dus speel mee, leer alles over beleggen en misschien vlieg jij straks naar New York.

Het RTL Z Beursspel wordt mede mogelijk gemaakt door ING.