Beursspel

RTL Z Beursspel begint weer! Leer gratis beleggen

16 april 2018 11:00

RTL Z Beursspel begint weer! Leer gratis beleggen

Het RTL Z Beursspel gaat weer beginnen! Duizenden spelers leren beleggen met 100.000 euro, geheel zonder risico. De winnaar gaat met twee personen zes dagen naar New York, inclusief bezoek aan Wall Street. Inschrijven is helemaal gratis.

Het spel start op maandag 23 april om 08:00 uur, maar je kan je nu al inschrijven en op proef meespelen! Op zaterdag worden alle accounts gereset voor een frisse start. 

Met een fictief beginbedrag van 100.000 euro mag je gaan beleggen op de beurs. En het loont om goed je best te doen, want wie na zes weken het hoogste rendement heeft gehaald, wint een reis naar New York met op iedere dag een leuke activiteit. Ook mag deze persoon op maandag 4 juni te gast zijn bij het interactieve televisieprogramma Beurs Inside.

Voor de beste speler van iedere week liggen er twee kaartjes voor het Rijksmuseum klaar. De twintig spelers die aan het einde het best hebben belegd, of die juist verlies hebben gemaakt, maar het meest hebben geleerd, krijgen een leuke avond aangeboden. Zij mogen in november naar hét beleggingsevenement van 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht. 

Samen met ING heeft RTL Z het spel ontworpen, zodat je kennis kan maken met beleggen. Speel mee en laat je informeren door onze deskundigen op de beursvloer en aan tafel in ons wekelijkse programma's. Want vanaf donderdag 26 april is het Beursspel ook weer op tv te zien. Elke donderdag om 10:45 uur hebben we een tien minuten update op RTL Z over het spel, hoe je leert beleggen en volgen we de beste beleggers. Online houden we je dagelijkse op de hoogte, ondermeer via rtlz.nl en via ons Facebook en YouTube-kanaal.

Het RTL Z Beursspel wordt mede mogelijk gemaakt door ING.