We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Beursspel

Het RTL Z Beursspel is weer van start: leer gratis beleggen en ga naar Ibiza

28 maart 2017 16:00

Het RTL Z Beursspel is weer van start: leer gratis beleggen en ga naar Ibiza

Het RTL Z Beursspel is weer knallend van start gegaan! De eerste 4000 spelers hebben een portefeuille aangemaakt. Leer beleggen met 100.000 euro, geheel zonder risico en win een reis naar Ibiza. Inschrijven is gratis.

Speel hier het RTL Z Beursspel.

Met een fictief beginbedrag van 100.000 euro mag je gaan beleggen op de beurs. En het loont om goed je best te doen, want wie na zes weken het hoogste rendement heeft gehaald, wint een geheel verzorgde reis naar Ibiza. 

Voor de beste speler van iedere week liggen er twee kaartjes voor het mooie Rijksmuseum klaar.

Bekijk hier hoe het spel werkt:

Samen met ING heeft RTL Z het spel ontworpen, zodat je kennis kan maken met beleggen. Speel mee en laat je informeren door onze deskundigen op de beursvloer en aan tafel in ons wekelijkse programma's. Volg onze beleggingslessen ook online.

Het spel is gestart op maandag 8 uur. De finale is op vrijdag 28 april om 22 uur. Schrijf je hier in www.rtlzbeursspel.nl en wie weet vlieg jij naar Ibiza. 

Vanaf dinsdag 28 maart is het Beursspel ook weer op tv te zien. Elke dinsdag en donderdag hebben we een 10 minuten update op RTL Z over het spel, hoe je leert beleggen en volgen we de beste beleggers. Online houden we je dagelijkse op de hoogte, ondermeer via rtlz.nl en via onze Facebook- en YouTube-kanalen.

Gerelateerde artikelen