We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Beursspel

Beleggen in Unilever? Studentenvlogger Paul overweegt het

03 mei 2017 14:39

Beleggen in Unilever? Studentenvlogger Paul overweegt het

Voor het eerst volgen we met het RTL Z Beursspel een team van beleggende studenten. Welke keuzes maken de jonge beleggers? Paul Hendriks, student Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft interesse in Unilever.

"Als Unilever de verwachtingen waar gaat maken, zit er een mooi rendement in. Maar er is wel meer onzekerheid", vertelt Paul in zijn vlog.

Afwegen

"Ik denk dat het grootste deel van de rek van Unilever er wel uit is. Het gaat nu om wat ze de komende jaren gaan doen. Ze gaan namelijk terug van twee hoofdlocaties naar een." Belegger Paul weegt alle voor- en nadelen af en komt met een conclusie. Bekijk het hier:

 

De Studentenbeleggers

Wil je de portefeuille van Paul volgen in het Beursspel? Dat kan via deze link. Als je de vorige vlog van Paul wil zien, dan kan je die hier vinden.

Paul is niet de enige vloggende student. We volgen deze serie vijf vloggende beleggers

Het RTL Z Beursspel wordt in samenwerking met ING gemaakt.