Beursspel

Gaat Janneke Willemse het verschil maken?

05 juni 2019 14:52

Janneke Willemse aan zet Beeld © RTL Z

Presentator Roland Koopman speelt het RTL Z Beursspel op basis van tips van zijn gasten. Deze week wordt hij vervangen door zijn collega Janneke Willemse. Gaat zij hem dan eindelijk die hoognodige winst brengen?

Windeieren

Koopman belegt iedere week in het RTL Z Beursspel op basis van tips van zijn gasten. Dat heeft hem tot nu toe vooral windeieren gelegd. Van de 5000 spelers staat Koopman op dit moment op plaats 4929. Valt het tij nog te keren? Deze week presenteert Janneke Willemse, van huis uit een geweldige belegger. Zij won er prijzen voor en heeft wellicht betere inzichten.

Waardeloze tips

Willemse komt op het idee om misschien de slechtste tips te gaan gebruiken deze week. De eerste slechte tips zijn niet hoopgevend. Daalder raadt hem aan opnieuw te beginnen onder een nieuwe naam. Helaas mag dat niet. En Bob Homan vindt dat Koopman maar eens week niets moet doen. Hij verkoopt vaak te snel en loopt vaak de winsten mis. Wie weet lost de handelsoorlog spontaan op en herstelt de markt zich. Maar er is ook een grote kans dat hij nog meer verliest.

Niet lukraak

Homan heeft ook een concrete tip: een long sprinter nemen op Alphabet of Amazon. Die gingen vandaag heel hard naar beneden en die herstellen zich zeer snel. Helaas mag Koopman geen sprinters meer kopen, dan maar gewoon aandelen. Voor Corné van Zeijl gaat het om het leerproces. Hij denkt dat Koopman veel geleerd heeft. En dan met name dat ie niet lukraak tips moet opvolgen maar zijn eigen plan moet trekken.

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen en kans maken op mooie prijzen. Alle deelnemers starten op 6 mei met een fictief startkapitaal van 100.000 euro. De deelnemer die op vrijdag 14 juni het meeste rendement heeft behaald wint. 

De hoofdprijs is een reis naar New York inclusief een ontmoeting met Amerika correspondent Erik Mouthaan. Speel nu gratis mee en meld je aan via: www.rtlz.nl/beursspel.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Bron • RTL Z