Beursspel

Kijk terug: De tien aandelen die je nu moet hebben

RTL Z • 04 juni 2019 18:12 @rtlz

Beeld © Getty Images

Welke aandelen moet je hebben in de tweede helft van 2019? In een speciaal online seminar tippen Bob Homan en Sander van Baren de beste aandelen en slimste strategieën van dit moment.

Waar liggen de kansen en de risico's van 2019? Over die vraag praat presentatrice Janneke Willemse met Bob Homan en Sander van Baren. Aan de hand van hun tien favoriete aandelen loodsen de experts je door het complexe en onrustige beleggingslandschap van 2019.

 Het volledige seminar is hier terug te zien

Obligaties, aandelen of vastgoed?

Onrust lijkt momenteel te overheersen op de financiële markten. Met name de handelsoorlog tussen Amerika en China drukt te stemming op de beurzen, maar ook de rentes gaan nog steeds vooral omlaag. Ondanks dit negatieve sentiment ziet Bob Homan vooral kansen voor de komende tijd. Daarmee kijkt hij niet alleen naar specifieke aandelen, maar ook naar sectoren en regio's. 

Daarnaast kijken we met Sander van Baren naar de beste strategieën voor dit moment. Want zijn obligaties nu wel of geen goede investering om risico's in je portefeuille af te dekken? Zit er nog toekomst in vastgoed beleggen? En hoe kun je met behulp van Sprinters en andere hefboomproducten optimaal gebruik maken van de onrust in de markt?

Online seminar

Dit online seminar wordt georganiseerd in samenwerking met ING Sprinters. Je kunt je gratis aanmelden om mee te kijken en vragen te stellen.

Bron • RTL Z