Beursspel

Aflevering 4 - Alles over Warren Buffett

15 mei 2019 18:26

Janneke Willemse, Durk Veenstra en Jim Tehupuring Beeld © RTL Z Beursspel

In de uitzendingen van het RTL Z Beursspel praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Druk Veenstra je bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom het Beursspel. Deze uitzending staat in het teken van de beroemdste belegger ter wereld: Warren Buffett.

Het RTL Z Beursspel is elke week ook op tv te zien. Uiteraard praten we je bij over de laatste ontwikkelingen in het spel. Maar Janneke Willemse kijkt samen met ervaren belegger Jim Tehupuring en beurscommentator Durk Veenstra ook naar de recente ontwikkelingen in de markt en hoe je daar in het spel je voordeel mee kunt doen. 

Beleggen als Warren Buffett

In deze aflevering reizen we helemaal af naar Omaha in de Verenigde Staten. Daar vond de zogenoemde Berkshire Hathaway Shareholders meeting plaats. Veertigduizend beleggers verzamelen zich daar elk jaar om te leren van de beroemdste beleggers ter wereld: Warren Buffett en Charlie Munger. Janneke, Jim en Durk vertellen of er inderdaad nog wat te leren valt van deze twee ervaren mannen. Of zijn ze na al die jaren over hun hoogtepunt heen?

Beursspel 2019 - Aflevering 4

Jim & Janneke taal

Nieuw in deze reeks van het Beursspel is 'Jim & Janneke taal'. Hierin introduceren Jim en Janneke belangrijke begrippen voor startende beleggers. Deze week leggen ze het verschil tussen een limiet- en een bestensorder uit in hun eigen begrijpelijke Jim & Janneke taal. 

Bron • RTL Z