Beursspel

Aflevering 3 - Wat kun je leren van het Beursspel?

15 mei 2019 18:05

Janneke Willemse en Jim Tehupuring Beeld © RTL Z Beursspel

In de uitzendingen van het RTL Z Beursspel praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Druk Veenstra je bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom het Beursspel. Deze week praten ze over wat je kunt leren over beleggen door mee te spelen.

Het RTL Z Beursspel is elke week ook op tv te zien. Uiteraard praten we je bij over de laatste ontwikkelingen in het spel. Maar Janneke Willemse kijkt samen met ervaren belegger Jim Tehupuring en beurscommentator Durk Veenstra ook naar de recente ontwikkelingen in de markt en hoe je daar in het spel je voordeel mee kunt doen. 

Leren van het Beursspel

In de derde aflevering van deze reeks zien we hoe het Beursspel niet alleen wordt gebruikt om kans te maken op een prachtige reis naar New York. Het Beursspel wordt ook ingezet in het onderwijs om leerlingen praktijkervaring op te laten doen met beleggen. Wat kun je eigenlijk allemaal leren door het Beursspel te spelen? Janneke, Jim en Durk leggen het uit. 

Beursspel 2019 - Aflevering 3

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen en kans maken op mooie prijzen. Alle deelnemers starten op 6 mei met een fictief startkapitaal van 100.000 euro. De deelnemer die op vrijdag 14 juni het meeste rendement heeft behaald wint. 

De hoofdprijs is een reis naar New York inclusief een ontmoeting met Amerika correspondent Erik Mouthaan. Speel nu gratis mee en meld je aan via: www.rtlz.nl/beursspel

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Bron • RTL Z