RTL Z Beursspel

Aflevering 1 - Speel mee en win een reis naar New York

Janneke Willemse • 02 mei 2019 17:35 @jannekewillemse

Beursspel presentatrice Janneke Willemse Beeld © RTL Z Beursspel

Elke week praat Janneke Willemse je bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom het Beursspel. Samen met Jelle Maasbach en Durk Veenstra delen ze tips om het spel te winnen.

Volgende week starten we weer met een nieuwe editie van het RTL Z Beursspel. In het Beursspel kun je kennismaken met beleggen. Speel je voor de winst en maak jij het meeste rendement? Dan win je een prachtige reis naar New York inclusief een ontmoeting met Amerika correspondent Erik Mouthaan. 

In deze eerste aflevering blikken Janneke Willemse en Jelle Maasbach terug op eerdere edities van het Beursspel. En kijken ze samen met Durk Veenstra waar de kansen dit seizoen liggen. 

Studenten competitie

In deze aflevering zien we ook hoe de winnaars van de Studentencompetitie genieten van hun bezoek aan de beurs. Studentenvereniging Duitenberg was de beste studentenclub van vorig seizoen en mocht daarom de gong slaan en ze kregen een uitgebreide rondleiding. 

Ook dit jaar organiseren we weer een aparte competitie voor studenten en scholieren. Meld je vereniging, club, klas of vriendengroep nu aan via rtlzbeursspel@rtl.nl en wie weet slaan jullie deze zomer de gong!

Het RTL Z Beursspel 

In het RTL Z Beursspel kun je leren beleggen en kans maken op mooie prijzen. Alle deelnemers starten op 6 mei met een fictief startkapitaal van 100.000 euro. De deelnemer die op vrijdag 14 juni het meeste rendement heeft behaald wint. 

De hoofdprijs is een reis naar New York inclusief een ontmoeting met Amerika correspondent Erik Mouthaan. Speel nu gratis mee en meld je aan via: www.rtlz.nl/beursspel

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Bron • RTL Z