Van onze partner ING

Kijk mee: Slim beleggen met Sprinters in tien lessen

25 april 2019 16:42

Galapagos, Heineken, IMCD, Relx en Unilever staan op het hoogste punt ooit. Beeld © Getty

Met Sprinters kun je, met een hefboom, beleggen in zo'n beetje alles wat er op de beurs verhandeld wordt. Sander van Baren van ING vertelt in tien lessen hoe Sprinters werken en hoe je optimaal van een hefboom profiteert. Kijk live mee en stel je vragen vanavond om 20.30.

Presentatrice Janneke Willemse en hoofd-ING Sprinters Sander van Baren leggen in tien lessen uit hoe je optimaal gebruik maakt van een hefboom en je risico's slim afdekt. 

Meld je nu hier vrijblijvend aan en stel zelf een vraag aan Sander of Janneke. 

Wanneer je belegt met een hefboom kan je grote sprongen maken in je rendement. Maar: hefboomproducten kennen ook grotere risico's. Sander van Baren is al jaren hoofd van ING Sprinters en kan je precies uitleggen hoe je het slimst met Sprinters belegt. In tien eenvoudige lessen zet Sander, samen met presentatrice en beurscommentator Janneke Willemse, de belangrijkste zaken rondom Sprinters op een rij. 

Interactieve uitzending

Onze online seminars zijn volledig interactief. Kijkers die zijn aangemeld kunnen een vraag stellen aan Janneke of Sander in de studio. Daarnaast zitten achter de schermen de moderators van ING zelf klaar, om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. 

Meld je nu aan via www.rtlz.nl/sprinters

Oefenen met Sprinters in het RTL Z Beursspel

Op 6 Mei start een nieuwe reeks van het RTL Z Beursspel. In het Beursspel kun je leren beleggen  in aandelen, maar ook in Sprinters. Met een fictief startkapitaal van 100.000 euro kun je zes weken lang handelen zonder risico en ook nog eens kans maken op mooie prijzen. De hoofdprijs is een reis naar New York en een ontmoeting met Amerika-correspondent Erik Mouthaan.

Deelname aan het RTL Z Beursspel is geheel gratis. Je kunt je nu al aanmelden en oefenen met het spel. Op zaterdag 4 mei worden alle accounts gereset zodat iedereen met een frisse start begint. De persoon die aan het einde van het spel het meeste rendement heeft, wint die prachtige reis.

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op: www.rtlzbeursspel.nl

Dit online seminar is een samenwerking met ING Sprinters.

Bron • RTL Z