RTL Z Beursspel

Duitenberg wint Studenten Strijd

15 november 2018 15:15

Beeld ©

Studentenvereniging Duitenberg van de Universiteit Twente mogen zich de beste studentenbeleggers van het Beursspel 2018 noemen. Ondanks dat ze eindigden met verlies, waren zij de beste vereniging die meedeed aan de RTL Z Studenten Strijd.

Dit seizoen gingen niet alleen individuele deelnemers de strijd met elkaar aan in het Beursspel. Ook namen studentenverenigingen vanuit het hele land het tegen elkaar op. Het is uiteindelijk Duitenberg uit Twente die er met de winst vandoor gaat. 

Duitenberg wint Studenten Strijd

Slapeloze nachten om het Beursspel 

Trots nemen de heren van Duitenberg hun prijs in ontvangst. Zij mogen met hun verenging de gong slaan op de Amsterdamse Beurs. Daarnaast krijgen ze een masterclass van een van de deskundigen van RTL Z en sluiten ze hun bezoek aan Beursplein 5 af met een borrel in het Beurscafé. 

De overwinning kwam niet zonder slag of stoot. Het heeft de heren best wat slapeloze nachten gekost. Omdat de heren uiteindelijk wel in de min zijn geëindigd, zijn ook niet helemaal tevreden over hun prestatie. Ze zijn blij met de winst, maar hopen het volgend jaar toch nog een stuk beter te doen. 

Spelen kan nog steeds

Je kunt het RTL Z Beursspel blijven spelen om zo beter te leren beleggen en kennis te maken met diverse producten. In het voorjaar van 2019 starten we een nieuwe ronde en ding je opnieuw mee naar mooie prijzen. Begin dus nu vast met oefenen en geef je op via: www.rtlz.nl/beursspel

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Bron • RTL Z