RTL Z Beursspel

Win een reis naar Wall Street met het RTL Z Beursspel

Janneke Willemse • 26 april 2019 12:07 @jannekewillemse

Beeld ©

Speel mee met het RTL Z Beursspel en maak kans op een reis naar New York inclusief een ontmoeting met Erik Mouthaan. Het spel gaat 6 mei van start. Deelname is helemaal gratis.

Samen met ING heeft RTL Z het Beursspel ontworpen, om mensen kennis te laten maken met beleggen. Met een fictief beginbedrag van 100.000 euro kun je naar eigen smaak beleggen op de beurs. Per persoon kun je met één account meedoen. Wie na zes weken het hoogste rendement heeft gehaald, wint de reis naar New York.

Het spel start op maandag 6 mei om 08:00 uur, maar je kan je nu al aanmelden en op proef meespelen. Op zaterdag worden alle accounts gereset voor een frisse start.
 

Wall Street

De winnaar van het RTL Z Beursspel wint een geheel verzorgde reis naar New York, inclusief hotel overnachtingen en vlucht. Als klap op de vuurpijl krijg je daarnaast een exclusieve ontmoeting met Erik Mouthaan, RTL Nieuws-correspondent in New York.

Beursspel op TV

Vanaf 2 mei is het Beursspel ook weer op op tv te zien bij RTL Z. Elke donderdag om 9:45 u praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je bij over de tussenstand en het meest opvallende beursnieuws. In de uitzendingen op vrijdag om 10:15 delen de drie deskundigen hun tips om je rendement in het spel te vergroten en vertellen ze hoe je na het Beursspel de stap zet om ook in het echt te gaan beleggen. 

Ook online houden we je dagelijkse op de hoogte, onder meer via rtlz.nl en via Facebook. Het spel loopt tot vrijdag 14 juni om 22:00 uur, degene die dan bovenaan staat wint. 

Dus speel mee, leer alles over beleggen en misschien vlieg jij straks naar New York.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Bron • RTL Z