Beursspel

Hennie (73) wint Beursspel: 'Geen verstand van, gewoon winstjes pakken'

21 december 2017 16:00

Beeld ©

Het RTL Z Beursspel is weer afgelopen en de 73-jarige Hennie van Beek uit Nieuwe Niedorp heeft gewonnen met een mooi rendement van 418 procent. Hoe ze dat deed? "Geen idee. Gewoon vaak winstjes pakken", vertelt Hennie.

Bijna 7000 deelnemers speelden mee, waarvan er meer dan 5000 ook actief hebben meegehandeld. Hennie van Beek liet deze allemaal achter zich. We spraken haar om haar te feliciteren en te vragen naar haar tactiek. Bekijk het hier:

 

Tactiek

Hennie hield er wel een tactiek op na, namelijk goed naar haar coach luisteren. "Mijn man heeft me gecoacht en daar luisterde ik naar." Hennie en haar man zijn ervaren met spelletjes en spelen thuis allebei op hun eigen computer. "Mijn man houdt de hele dag de cijfertjes in de gaten en zegt dan tegen me of ik long of short moet gaan."

Hennie is op het juiste moment gestopt met handelen. "Ik stond zo ver voor, dat ik dacht: Nu is het goed, laat ze me eerst maar eens inhalen." Maar hoe het kan dat Hennie van alle 7000 spelers gewonnen heeft, daar heeft ze zelf ook geen antwoord op. "Geen idee. Gewoon regelmatig omhoog en als je winst had, het pakken. Maar echt groot verstand heb ik er niet van."

Met haar eigen geld handelt Hennie niet, omdat ze naar eigen zeggen geen geld heeft.

New York

Een tip die Hennie voor anderen heeft is: "Regelmatig je winstjes pakken en niet te lang wachten, want dan gaat het vaak mis."

Hennie wint een reis naar New York met een trip naar Wall Street. Helaas is ze slecht ter been en had ze liever een andere reis gewonnen. "Ik zou liever naar Portugal gaan, daar ben ik met mijn man al vaker geweest." Daarom zal de reis voor haar richting Portugal gaan.

Beste trade

In totaal is er voor ruim 2,1 miljard euro verhandeld in de afgelopen zes weken. De allerbeste trade staat op naam van Roland en bracht een rendement van 762,77 procent op.

Er kan nog steeds gespeeld worden binnen het spel, dus oefenen kan nog. Er kunnen alleen geen prijzen meer gewonnen worden.

Beursspel komt terug

Het RTL Beursspel is afgelopen voor nu, maar in het voorjaar zijn we er weer met een compleet nieuwe editie. Blijf ons volgen op rtlz.nl en op Facebook. En namens het hele team fijne feestdagen gewenst! 

Het RTL Z Beursspel wordt mede mogelijk gemaakt door ING.