Beursspel

Belegger Albert Jellema op bezoek bij Flow Traders

11 november 2017 20:55

Beeld ©

Albert Jellema van ProBeleggen gaat voor het Beursspel op bezoek bij een aantal van Nederlands grootste beursgenoteerde bedrijven. Hij ondervraagt de CEO’s over hun visie, het bedrijf, de toekomst en de kansen. Waar hij achter wil komen: Instappen, of niet?

Het resultaat van die bezoeken zie je iedere donderdag terug in de uitzending van het Beursspel op RTL Z. En ieder interview van Albert zenden we ook live vanaf locatie uit op Facebook.

In de komende weken gaan we langs bij vijf grote bedrijven die aan de Amsterdamse beurs zijn genoteerd. Voor deze bezoeken hebben de CEO's tijd vrijgemaakt voor Albert, en natuurlijk ook voor iedereen die meekijkt op Facebook. Want je kan niet alleen meekijken, je kan ook jouw vragen stellen aan de CEO in kwestie. 

Flow Traders

Het eerste bezoek van Albert is aan Dennis Dijkstra, de CEO van Flow Traders in Amsterdam. Het bedrijf heeft meerdere flitshandelaren in dienst en is inmiddels een slordige 900 miljoen euro waard op de beurs. 

Maar wie kijkt naar de koers van het bedrijf, ziet dat het aandeel Flow Traders al een tijdje in een dip zit. Het aandeel is nu zo'n 20 euro waard, maar heeft weleens gepiekt op meer dan het dubbele. De specialiteit van Albert is het vinden van aantrekkelijk gewaardeerde bedrijven. Is Flow Traders zo'n kanshebber?

Maandag 13 november om 13:30 uur gaat hij het uitzoeken. Schakel ook op die tijd in op de Facebook-pagina van RTL Z om het interview te volgen. 

Albert Jellema heeft op het moment van schrijven zelf aandelen in Flow Traders.

Beursspel

De bedrijfsbezoeken van Albert zijn onderdeel van het RTL Z Beursspel. In zes weken tijd kan je met een fictief startkapitaal van 100.000 euro leren beleggen. Per persoon mag met één account worden meegedaan. Schrijf je in en maak kans op een mooie reis naar Wall Street.

Elke donderdag om 10:45 uur hebben we een 10 minuten update op RTL Z over het spel, hoe je leert beleggen en volgen we de beste beleggers. Online houden we je dagelijkse op de hoogte, onder meer via rtlz.nl en via Facebook.

Het RTL Z Beursspel wordt mede mogelijk gemaakt door ING.