RTL Z Beursspel

Met het Beursspel naar Ibiza

10 oktober 2016 14:07

Beeld ©

Beleggen is natuurlijk hartstikke leuk, maar kan ook best inspannend zijn! We kunnen ons dus levendig voorstellen dat je na zes weken beleggen in het Beursspel toe bent aan wat rust. Daarom bieden we de winnaar van het Beursspel een achtdaagse vakantie naar Ibiza aan. All Inclusive, compleet met vlucht en transfer. Uiteraard.

Speel mee, schrijf je hier in voor het RTL Z Beursspel (gratis).

De winnaar gaat naar Ibiza

Waar ga je heen? Je verblijft in het prachtige viersterrenhotel Marble Stella Maris. Gelegen in de pittoreske heuvels vlakbij de gezellige badplaats San Antonio, maar toch dichtbij de hagelwitte zandstranden Cala Gracio en Cala Gracioneta. Want dat is Ibiza in een notendop: zon, zee en strand.

Maar ook heerlijk eten op een lommerrijk terrasje dat uitkijkt op zee, je vergapen aan indrukwekkende historische bezienswaardigheden en rondlummelen in knusse dorpjes, hippe markten en natuurgebieden bezoeken, of waterparken en grotten. En natuurlijk waar Ibiza om bekend staat: het dynamische clubleven waar het elke dag tot in de kleine uurtjes te doen is.

Kortom: Ibiza biedt elk wat wils en je zult je geen moment vervelen. Eigenlijk is acht dagen veel te kort.

Maar het Beursspel kent ook wekelijks een winnaar. Voor de weekwinnaars heeft het Beursspel 2 toegangsbewijzen voor onze nationale schatkamer, het prachtige Rijksmuseum.  

Bron • RTL Z