Beursspel

Beleggende student Inge heeft slechte week achter de rug in het Beursspel

19 april 2017 16:40

Student Inge van beleggingsclub B&R Beurs Beeld ©

Voor het eerst volgen we met het Beursspel een team van beleggende studenten. Welke keuzes maken de jonge beleggers? Tweedejaars student Internationale Bedrijfskunde Inge heeft een zware week achter de rug in het spel. Haar keuzes in Sprinters pakten slecht uit.

Alles verloren

Inge vertelde de vorige keer heel blij dat ze na lang zoeken een paar geschikte Sprinters had gevonden in het Beursspel. Sprinters zijn beleggingsproducten die werken met een hefboom. Als je het bij het juiste eind hebt, kan je met relatief weinig geld erg veel winst maken. Maar als het verkeerd loopt, ben je je geld ook veel sneller kwijt.

Bij Inge liep het dus verkeerd af. Ze kocht twee Sprinters ArcelorMittal, maar die zakte allebei onder het stop-loss niveau. Oftewel, al het geld dat ze erin heeft gestopt, is ze verloren.

Kijk hieronder naar de vlog van Inge. 

Wil je de portefeuille van Inge volgen in het Beursspel? Dat kan via deze link. Als je de vorige vlog van Inge wil zien, dan kan je die hier vinden.

Vijf vloggende studenten

Inge is niet de enige vloggende student. We volgen deze serie vijf vloggende beleggers. Hier stellen ze zich voor. Je kunt ze ook volgen op de pagina van het RTL Z Beursspel.

Als je liever zelf wil meespelen om kans te maken op die reis naar Ibiza, dat kan ook nog steeds. Meedoen is gratis, je kan je hier aanmelden. 

Het RTL Z Beursspel wordt in samenwerking met ING gemaakt.