Beursspel

Rob laat zien: day-traden doe je zo

24 april 2017 16:50

Rob Hameter van beleggingsclub B&R Beurs Beeld ©

In het Beursspel volgen we voor het eerst een team van beleggende studenten. Welke keuzes maken de jonge investeerders? Rob Hameter houdt van technische analyses en day-traden op de beurs, en ging dat nu voor het eerst uitproberen in het Beursspel.

In zijn vorige vlog legde Rob al uit hoe day-traden op de beurs precies werkt. Dat wilde hij graag in de praktijk demonstreren, maar een naderende tentamenweek nam al zijn tijd in beslag.  

Die tentamenweek is inmiddels achter de rug en dus nu kon hij zich volledig storten op het Beursspel. Helaas voor hem werkte de beurs alleen niet helemaal mee. Rob ging voor de grote winst, maar wist uiteindelijk niet heel veel rendement te scoren. 

Kijk de vlog van Rob hieronder. 

Hij laat het er dus niet bij zitten, en gaat het nog een keer proberen. Wil je de portefeuille van Rob volgen in het Beursspel? Dat kan via deze link. Zijn vorige vlog kan je hier bekijken. 

Vijf vloggende studenten

Rob is niet de enige vloggende student. We volgen deze serie vijf vloggende beleggers. Hier stellen ze zich voor. Je kunt ze ook volgen op de pagina van het RTL Z Beursspel.

Wil liever zelf meespelen om kans te maken op die reis naar Ibiza? Dat kan ook nog steeds. Meedoen is gratis en aanmelden kan hier.

Het RTL Z Beursspel wordt in samenwerking met ING gemaakt.