RTL Z Beursspel

Leer beleggen met het Beursspel, speel gratis mee!

10 oktober 2016 15:02

Beeld ©

Het RTL Z Beursspel is begonnen! Het gratis spel waarin je zonder risico's kunt leren beleggen. Wat zit er in je toolkit? Een online startkapitaal, advies van beleggingsexperts en hulp via live webinars. Schrijf je in op www.rtlzbeursspel.nl. En maak kans op de hoofdprijs, een compleet verzorgde vakantie op Ibiza.

Het is zover. RTL Z is weer van start met het spannende, succesvolle én leerzame RTL Z Beursspel. Dat betekent dat je de komende zes weken met 100.000 euro kunt beleggen en een reis naar Ibiza kunt winnen!

Samen met ING heeft RTL Z het Beursspel ontworpen, een realistisch beursspel waarmee je kennis kunt maken met het beleggen. Spelenderwijs, maar wel heel realistisch. Zo mag je bijvoorbeeld niet te veel risico’s nemen omdat je anders je hele startkapitaal in een keer kwijt kunt raken. Daarom mag je bijvoorbeeld maar 15.000 euro inzetten in sprinters en opties. Tegelijkertijd moet je wel een gokje wagen anders win je het spel niet. Dus je hele vermogen in beleggingsfondsen stoppen is wel zo safe, maar naar Ibiza ga je er niet mee.

Jaarlijks spelen tussen de 10.000 en 20.000 liefhebbers het Beursspel. Doe mee en laat je live informeren door onze RTL Z deskundigen op de beursvloer. Handelen kan elke minuut van de dag, maar pas op! Ook met het Beursspel betaal je gewoon transactiekosten. Net als op de echte beursvloer.

Het spel loopt tot en met maandag 2 december 22.00 uur. Dan maken we de balans op en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het Beursspel begon vandaag om 8 uur, er zijn nu al meer dan 1000 deelnemers! Doe gratis mee en schrijf je ook in via www.rtlzbeursspel.nl. Misschien ga jij wel naar Ibiza!

 

Bron • RTL Z