Van onze partner

Scale Up Academy: opschalen in de hoogste versnelling

02 juni 2017 11:05

Beeld ©

Na een fundamentele start en snelle opschaling is het belangrijk om je onderneming on track te houden, zeker in een markt vol concurrenten.

Er is niet één manier om dit te doen. De Accenture Innovation Awards biedt academies aan die de discussies over opschaling en sustainability openen.

Scale Up Academy
Gedurende het jaar worden er academies georganiseerd voor start-ups en scale-ups die elk bijdragen aan de innovatiemarkt van Nederland. Elke ‘academy’ heeft een thema waarin experts op dat gebied advies geven.

In totaal staan er vijf workshops op de planning, die tezamen de Scale Up Journey vertegenwoordigen. Het doel van elke workshop is om een ander aspect van de groei van jouw onderneming te belichten, waarbij je kunt denken aan strategie, marketing en duurzaamheid.

De Scale Up Journey
Het idee van de Scale Up Academy is ontstaan uit het beeld dat elk bedrijf door een aantal verschillende fases gaat. Deze ontwikkelingen zijn uitdagend en een trage start is vaak niet gewenst. Ondernemers zijn vaak op zoek naar een manier om een kickstart te maken, maar hoe doe je dat?

The Scale Up Academy pakt uitdagingen met beide handen aan, zodat ondernemers leren hoe je investeringen binnenhaalt, hoe je sociale media kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken en hoe je een gezonde groei kunt behouden.

Verder wordt er gedurende het traject dieper ingegaan op het optimaliseren van je businessmodel, duurzaamheid en opschalingen. Door het jaar heen worden er in totaal vijf Scale Up Academies aangeboden.

Throwback: Sustain your business
Zou je jouw bedrijf anders leiden als je één miljoen euro had? Dat was een van de vragen tijdens de laatste Scale Up Academy van 2 mei. Het thema dat de avond in beslag nam was hoe je duurzaam succes kunt behalen.

Ondernemers kregen de kans om uit eerste hand te horen hoe er vanuit ervaring naar uitdagingen wordt gekeken. Naast leren over je eigen bedrijf, werden er veelal visitekaartjes uitgewisseld.

Wil je meedoen aan de Scale Up Academy? Schrijf jouw innovatieve concept nu in voor de Innovation Awards 2017.