Van onze partner

Inspiratie en tips tijdens het reizen, efficiënter wordt het niet

30 oktober 2017 15:52

Beeld ©

Waar vind ik nieuwe klanten? Wat is de wettelijke betalingstermijn in Nederland? Op welke overheidsregelingen heb ik als ondernemer recht? En welke verzekeringen heb ik eigenlijk allemaal nodig? Ondernemen kan veel vragen oproepen. Een manager of HR-collega om naartoe te gaan heb je niet, maar tijd om het zelf tot op de bodem uit te zoeken al helemaal niet.

De Hoofdzaken-podcasts van ABN Amro spelen precies híér op in. In de acht podcasts worden thema’s besproken waar vrijwel elke ondernemer mee te maken krijgt: starten met ondernemen, acquisitie, groeien als onderneming, etc.

Nu zijn er natuurlijk genoeg websites en platforms die deze thema’s bespreken, maar vind als ondernemer maar eens de tijd en rust om hier echt goed in te duiken.

Het mooie van de Slimmer Ondernemen-podcasts is dat je ze af kunt luisteren terwijl je onderweg bent, of dat nu met de auto, het OV of de fiets is. Efficiënter wordt het niet!

Wanneer je een podcast gaat luisteren kun je vooraf aangeven hoe lang je onderweg bent en dus in de gelegenheid bent om te luisteren. Op basis hiervan wordt een podcast op maat samengesteld die precies de juiste lengte heeft voor jou luistermoment.
Over slimmer ondernemen gesproken…

Nieuwsgierig geworden? Ga naar de website om de verschillende thema’s en podcasts te bekijken.