Van onze partner

Bubbels uit de kraan

17 oktober 2017 14:59

Beeld ©

De nieuwste Grohe-kraan kan je glas met drie verschillende soorten water vullen: plat, licht bruisend en bruisend. Jep, je hoort het goed: bubbels uit de kraan.

Een nieuwkomer in de categorie keuken-gadgets. Na de slimme koelkast, de wifi-oven en de onzichtbare afzuigkap, komt Grohe nu met de Grohe Blue Home. Een feestje voor het oog en met zoveel verschillende mogelijkheden dat je meer water dan ooit gaat drinken. Een musthave voor de keuken van nu.

Plat, licht bruisend of bruisend
De Grohe Blue Home kan je glas namelijk met drie verschillende soorten water vullen: plat, licht bruisend of bruisend. En alle drie watersoorten zijn gefilterd én gekoeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Drie watersoorten uit één kraan

Zelf installeren
Hoe deze next level kraan werkt? Je vervangt je ‘gewone’ kraan door de -overigens superstrak vormgegeven- Blue Homekraan en plaatst de koeler in je keukenkastje. De koeler zorgt voor de juiste temperatuur, filtert het water én laat het bruisen. Je kunt de koeler zelf aansluiten en hij past in elk keukenkastje.
Ook goed om te weten: je kunt nog steeds regulier leidingwater gebruiken voor bijvoorbeeld schoonmaken of koken. Dit reguliere water komt dan uit dezelfde kraan als het gefilterde water maar via een andere ‘waterweg’. Zo blijft het gefilterde water ook echt gefilterd.

Miniatuurvoorbeeld

De koeler in het keukenkastje

Een beter milieu…
Oké het is even een investering (de Grohe Blue Home is verkrijgbaar vanaf €1.399,-) maar dan hoef je nooit meer met flessen bronwater te slepen, heb je volop extra ruimte in je koelkast en het meest nobele voordeel: je draagt een extra steentje bij aan het milieu. Voor de productie van slechts één liter flessenwater is namelijk maar liefst zeven liter water nodig, plus de benodigde energie en CO2-uitstoot. Door voortaan de Blue Home te gebruiken bespaar je al die uitstoot én draag niet langer bij aan de uitbreiding van de wereldwijde plasticzee.

Miniatuurvoorbeeld

Meer weten over de Grohe Blue Home? Ga naar de website.