We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Aankondiging

Bright TV: dansende drones en draadloos vernuft

21 september 2015 15:09

Bright TV: dansende drones en draadloos vernuft

Reportages over ballet met drones en een nieuw gratis draadloos netwerk voor hele steden. En hoe slim is Google Now nou echt?

Bright TV: Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design. Geen bits en bytes, maar een open blik op wat wij met technologie doen en andersom. Op hun eigen wijze, nieuwsgierig en met gezond relativeringsvermogen, testen Merijn Doggen en Erwin van der Zande het nu en de toekomst. Inclusief de enige echte Uitpakparty.

In Bright TV een reportage over The Things Network, een nieuw draadloos netwerk voor complete steden, dat onlangs van start ging in Amsterdam. Gebruik is gratis. Wat kan je er allemaal mee?

We kijken naar een balletvoorstelling met drones. David test in zijn Uitpakparty de slimme rookmelder van Nest. En we praten je bij over de toekomst van mobiel betalen.

Verder: tips over hoe je je wifi-ontvangst thuis kan verbeteren. En: hoe slim is Google Now nu eigenlijk?

Kijk deze aflevering van Bright TV hier terug.

Gerelateerde artikelen