Aankondiging

Bright TV aflevering 1: Star Wars in 2D, hologrammen, zweten in virtual reality

07 september 2015 17:16

Bright TV aflevering 1: Star Wars in 2D, hologrammen, zweten in virtual reality

Vanavond 7 september 22:30 in de eerste aflevering van Bright TV: Star Wars in 2D, zweten in virtual reality, David maakt een hologram van zichzelf en waar komt Apple woensdag mee?

In de eerste aflevering van Bright TV confronteren we de film- en bioscoopbranche met onze petitie (3085 keer getekend) voor meer keuze te krijgen om films op normale tijden in 2D in plaats van met de matige 3D-brilletjes te zien. Er gloort hoop aan de cinema-horizon!

David doet iets bijzonders in zijn wekelijkse Uitpakparty: hij maakt een hologram van zichzelf. Een hele grote. 

We praten over nieuwe gadgets die afgelopen week zijn gepresenteerd in Berlijn. Wat was de mooiste nieuwe smartwatch? Daniƫl was voor ons in Berlijn waar hij de gave virtualreality-bril waar HTC volgend jaar mee komt al heeft mogen testen. Met het zweet op zijn voorhoofd.

Ook maken we muziek met nieuwe digitale instrumenten, ontwikkeld door Nederlanders. En gaan we op bezoek bij de specialisten van Coolblue om te kijken hoe je het makkelijkst de opslagcapaciteit van je laptop uitbreidt.

Verder blikken we vooruit op het grote persevenement van Apple woensdagavond. Wat gaat de nieuwe Apple TV bijvoorbeeld brengen?

Aan het eind hebben we een mooie verrassing voor Star Wars-fans.

Uitzendingen terugkijken? www.rtlz.nl/programma/bright-tv