Aankondiging

22.00 uur: Van Liempt Live: stuitend seksisme of sluwe salespromotie

26 februari 2016 17:57

Beeld ©

Van Liempt Live: Journalistieke talkshow waarin het interview centraal staat. Business leaders, opiniemakers, ondernemers en topwetenschappers: iedereen wordt op de typische Z-manier benaderd. Nieuwsgierig, kritisch en met een open mind.

Vandaag, vrijdag 26 februari, in Van Liempt Live: 

Suit Supply: Stuitend Seksisme of Sluwe Salespromotie?

Herenmode-keten Suit Supply wist zichzelf deze week weer volop in de publiciteit te brengen met hun gewaagde reclameposter. Maar wanneer maak je reclame en wanneer ga je te ver? Met journalist Erik Noomen, consultant en seksuoloog Yuri Ohlrichs en fotografe Patricia Steur. 

 

Startups for Society

Het zijn de Willy Wortels van 2016: startups. Sommigen weten de wereld te veroveren met hun innovatieve product & dienst. Vaak uit commercieel oogpunt, maar startups begeven zich óók markten waar commercie niet 1,2,3 voor de hand ligt: diensten die de overheid laat liggen. Met oprichter Nick Steenland van leakserv.com (tegen wraakporno)  en Ruud Hendriks, mede-oprichter Startup Bootcamp.

 

De geschiedenis van de Oscars

Dit weekend worden de belangrijkste filmprijzen weer uitgereikt: de Oscars. Over de magie van de prijs en vooral het érbij zijn praat Paul met Oscar-winnares Willeke van Ammelrooy (als hoofdrolspeelster van de bekroonde film Antonia) en 28-voudig bezoeker en filmveteraan René Mioch.    

Eerder uitznedingen terugkijken? www.rtlz.nl/programma/van-liempt-live