Aankondiging

Van Liempt Live: Hoe zwaar is de beklimming van de Mount Everest?

23 mei 2016 17:14

Beeld ©

Journalistieke talkshow waarin het interview centraal staat. Business leaders, opiniemakers, ondernemers en topwetenschappers: iedereen wordt op de typische Z-manier benaderd. Nieuwsgierig, kritisch en met een open mind.

  • Katja Staartjes, Wilco van Rooijen en Frank Moll

Afgelopen weekend kwamen meerdere bergbeklimmers, waaronder de Nederlandse Eric Arnold, om het leven bij het beklimmen van de hoogste berg ter wereld. Hoe moeilijk is het om de top van de Mount Everest te bereiken? Aan tafel Katja Staartjes, de eerste Nederlandse dame die de Mount Everest beklom, Wilco van Rooijen, die deze berg beklom zonder extra zuurstof, en professioneel bergbeklimmer en fotograaf Frank Moll.

  • Ruud Hendriks en Oscar Kneppers

Iedereen die er toe doet in startupland is deze week in Amsterdam. Ondernemers Ruud Hendriks en Oscar Kneppers over de Nederlandse startupcultuur: komt het volgende miljardenbedrijf uit de polder?

  • René Mioch, Job ter Burg en André van Duren

Het beroemde filmfestival in Cannes gaat niet alleen over de nieuwste films. Het is ook één en al glitter en glamour. Filmkenner René Mioch, filmeditor Job ter Burg en regisseur André van Duren over de magie van Cannes.

 

Van Liempt Live is iedere werkdag van 22:00 uur tot 23:00 uur te zien op RTL Z (KPN en Vodafone op kanaal 11, Ziggo op 12 en CanalDigitaal op 13).

Uitzending terugkijken? www.rtlz.nl/vanliemptlive