Aankondiging

Z Today: het energielabel is onzinnig

08 juli 2016 16:28

Beeld ©

Nieuwsshow in de vooravond van RTLZ. Met iedere werkdag van half zes tot half zeven nieuws, achtergronden en een tikje opinie. Vandaag gepresenteerd door Elianne Kuepers en gasten Hella Hueck en Olivia Manders.

Vandaag 8 juli in Z Today:

Energielabel

Iets nieuws dan in Z Today. Want u wordt wekelijks doodgegooid met beloftes. Uw koopkracht stijgt, de belastingdruk daalt en o ja, u krijgt allemaal 1000 euro. Maar hoeveel van die beloftes worden nou echt waargemaakt? Wij checken dat voor u. Te beginnen met het energielabel. Weet u het nog? Het werd in de markt gezet als dé manier om huizenkopers snel te laten zien hoe energiezuinig een woning is. En dat zou er voor zorgen dat we massaal duurzame woningen zouden kopen. 

Vakantie

De vakantie begint De meesten van ons rijden de komende weken nog steeds keurig naar Frankrijk. Maar voor wie eens buiten dat gebaande pad wil treden, hebben wij spannende tips!

Gin

Het was een vergeten drankje, maar sinds een paar jaar weer helemaal hip: gin! En laten wij nou in Nederland uitstekende gin-makers zijn. We hebben zelfs een nominatie in de wacht gesleept voor de Oscars van de drankenwereld.