Tech

Podcast: Apple en Tesla hebben goud in handen

30 januari 2020 18:19

Beeld ©

De grote techbedrijven delen hun kwartaalcijfers en dat is allesbehalve saai: Apple breekt records, Facebook blijft maar kosten maken en Tesla groeit hard door. Ook in deze Bright Podcast: de nieuwe bijzondere lamp van Dyson.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Als grote techbedrijven hun kwartaalcijfers bekendmaken, kom je erachter hoe het gaat met de hele techsector. Zo heeft Apple een recordseizoen achter de rug, met veel meer omzet uit iPhones. Facebook maakte echter veel meer kosten dan verwacht, onder andere door meer mensen in te huren om nepnieuws te bestrijden.

Tesla maakt voor het tweede kwartaal op rij winst en start met de productie van de nieuwe Model Y. In deze Bright Podcast vertellen wat alle cijfers betekenen.

Ook bespreken we de nieuwe lamp die Dyson deze week aankondigde: de Lightcycle Morph. Het lijkt een designlamp, maar hij is ontworpen om helemaal te voldoen aan waar een mens wat betreft licht wetenschappelijk gezien behoefte aan heeft. 

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

App: Fantastical, de agenda-app voor de grootverbruiker van kalenders. Geweldig ontwerp, de mogelijkheid om tussen verschillende sets agenda's te wisselen op basis van locatie, makkelijk schakelen tussen overzichten en nu ook met ingebouwd weerbericht en verbeterde takenlijst. Gratis te gebruiken, voor de betalende klant nog completer.

Podcast: Panic Podcast, de podcast van softwaremaker en game-uitgever Panic. De eerste aflevering gaat over de totstandkoming van Untitled Goose Game, het grappigste spel van 2019. Een leuk kijkje achter de schermen.

Video: Onze test van de eerste elektrische MINI. Vanuit een zonnig Miami bespreekt Bright-autotester Rutger deze nieuwe elektrische auto.

Onderzoek: Bright Enquête. We willen graag nog beter weten wie onze lezers, luisteraars en kijkers zijn. Daar hebben we een enquête voor gemaakt. Vul 'm in en maak kans op een Bright AirPop-trui.

Vooruitblik: nieuwe Samsung-telefoons

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Bron • Bright