Tech

Deze iPhone is geïnspireerd op de Tesla Cybertruck

Bastiaan Vroegop • 29 januari 2020 16:42

Beeld ©

Het Russische luxemerk Caviar heeft een aangepaste versie van de iPhone 11 Pro gemaakt, die hevig is geïnspireerd op Tesla's elektrische pick-uptruck Cybertruck.

De Cyberphone heeft dezelfde metalen hoeken die op de elektrische truck van Tesla zitten. Ditzelfde materiaal bedekt ook het scherm en kan worden weggevouwen. Hiermee wordt het scherm "volledig beschermd", belooft Caviar. 

Dat kan wel eens een sneer zijn naar de presentatie van de Cybertruck, waarbij één van de zogenaamd onbreekbare ruiten kapotging. De screenprotector kan ook worden weggevouwen aan de onderkant, waardoor je hem ook rechtop kunt neerzetten.

Duizenden euro's

Caviar verkoopt de Cyberphone vanaf 5.256 dollar, omgerekend een kleine 4.800 euro. Voor dat geld krijg je het 64GB-model, die bij Apple zelf 1.159 euro kost. Van de Cyberphone worden echter maar 99 exemplaren gemaakt.

Het is niet voor het eerst dat Caviar een iPhone ombouwt tot een nieuw soort luxeproduct. Het bedrijf verkocht vorig jaar nog toestellen met daarin kleine stukjes van de Titanic of een ruimteschip.

iPhone 12, PS5 en meer gadgets om naar uit te kijken:

Volg Bright op YouTube voor meer tech-video's.

Bron • Bright