Tech

Podcast: De hoogtepunten en flops van tech-jaar 2019

14 december 2019 13:55

Beeld © Bright

Van opvouwbare smartphones en de strijd tussen streamingdiensten, tot de successen van Tesla, TikTok en Apple. Bright blikt in deze podcast terug op het tech-jaar 2019.

Luister deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

In de aflevering van vorige week keken we terug op de beste gadgets van de jaren 10. Dit keer maken we een voorselectie van ons jaaroverzicht. Heel 2019 op tech-gebied komt voorbij in deze podcast: de beste gadgets, de populairste diensten en apps, en de grootste flops.

Luister de podcast:

Volg deze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer.

Of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Tips uit deze aflevering:

De podcast Backspace van de VPRO duikt in de geschiedenis van legendarische Nederlandse websites, zoals Marktplaats en CU2. De eerste aflevering gaat over Ilse.nl. Backspace is te luisteren via Apple Podcasts, Spotify of je podcast-app naar keuze.

De Amazon-serie The Marvelous Mrs. Maisel, een grappige serie met prachtige productiewaarde en adembenemende lange shots. Setting is de jaren '50, waarin een huisvrouw erachter komt dat ze talent voor standup-comedy heeft. Seizoen 3 staat nu op Amazon Prime Video.

Een NIET-kijktip: Truth Be Told op Apple TV+ gaat over true crime-podcasts, maar is eigenlijk niet zo spannend.

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips.

Volg de podcast op: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Deezer of voeg de RSS-feed toe aan je favoriete podcast-app.

Bron • Bright