Tech

Horlogebandje met batterijen laadt Apple Watch op

Maarten Reijnders • 07 juni 2019 13:13 @rohy

Beeld ©

Met een Artenix-horlogebandje kun je je Apple Watch ook opladen als je onderweg bent. Met dank aan de flexibele batterijen in het horlogebandje.

In totaal zijn de batterijen in het leren horlogebandje goed voor 550 mAh: genoeg om je Apple-horloge nog maximaal 16 uur langer te laten functioneren. “Dat betekent dat je niet meer elke nacht hoeft op te laden”, leggen de makers van de pols-powerbank uit op Kickstarter.

Het horlogebandje met batterijen kost op de crowdfundingsite 199 dollar. Wie op het Kickstarter-aanbod ingaat, kan drie onderdelen verwachten: een standaardhorlogebandje waarmee je niet kunt opladen, een horlogebandje met daarin de batterijen en een verbindingsstuk waarmee je je Apple Watch aan het gewenste horlogebandje kunt vastmaken.

Door de ingebouwde, flexibele batterijen is het Artenix-horlogebandje, dat moet worden opgeladen via micro-usb, wel fors. Daar moet je van houden. De leren horlogebandjes zijn geschikt voor de Apple Watch series 1, 2, 3 en 4 en komen in vier kleuren: zwart, bruin, rood en blauw. De makers verwachten de nu bestelde horlogebandjes in december te kunnen verschepen.