Tech

Podcast: Kan OnePlus de strijd aan met Samsung en Huawei?

19 mei 2019 21:59

Beeld © Bright

Telefoonmerk OnePlus is bekend als prijsvechter, maar komt nu met een duurdere, high-end smartphone. Kan OnePlus zich meten met de toptoestellen van Samsung en Huawei? Luister de nieuwe Bright Podcast.

Luister de Bright Podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts.

OnePlus had jarenlang succes met goede smartphones voor een schappelijke prijs. Met de nieuwe OnePlus 7 Pro gaat het merk voor het eerst de strijd aan met de high-end smartphones van Samsung en Huawei. De OnePlus 7 Pro heeft een uitschuivende selfiecamera en een hogere prijs (vanaf 709 euro). Kan OnePlus de concurrentie met de grote telefoonmerken aan? Je hoort het in de nieuwe Bright Podcast.

Ook bespreken we de eerste actiecamera van DJI, dat bekend is van zijn drones. Bright testte de DJI Osmo Action, onder andere tijdens een bungeejump. Moet marktleider GoPro zich zorgen maken? Tot slot aandacht voor een opvallende nieuwe feature van taxi-app Uber: je kunt aangeven dat je een rit wilt met een chauffeur die niet tegen je praat.

Volg de Bright Podcast

In de Bright Podcast bespreken we elke week de belangrijkste ontwikkelingen in de tech-wereld, aangevuld met tips. In een half uur ben je weer helemaal bij.

De podcast is te volgen op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Of door de RSS-feed aan je podcast-app toe te voegen.

Stem op Bright bij de Dutch Podcast Awards

Eerste indruk: OnePlus 7 Pro

Bron • Bright