Tech

Handig: een koordje voor je draadloze AirPods

Saskia van Huijgevoort • 13 september 2016 09:44 @Saskia_vanH

Beeld © Getyourcourage

Bang dat je die splinternieuwe draadloze koptelefoon van 179 euro kwijtraakt van Apple? Slimme ondernemers spelen handig in op de hype en promoten hun 'briljante' oplossing: een koordje. Te koop voor een tientje.

Want wees eerlijk: die peperdure AirPods zien er misschien wel cool uit, maar raak je ook snel kwijt. Als je een sprintje trekt naar de trein, bijvoorbeeld. Of als je iets uit je tas pakt en één van je oortjes tussen de autostoel en de versnellingsbak valt. En dan hebben we het nog niet eens over de kans dat je zo'n ding kwijtraakt in je tas of jaszak. 

Een touwtje is dus geen overbodige luxe. Inmiddels is er een kleine collectie waar je uit kunt kiezen:

Thumbnail

Een houdertje om je draadloze oortjes in vast te klemmen: je moet er maar opkomen. Voor 9,99 dollar is hij van jou. Volgens de makers is hij speciaal gemaakt voor de iPhone 7 en iPhone 7 plus. 

Thumbnail

Veel weten we er nog niet over, want de website is nog wat karig. Maar mocht je het design van de bovenstaande houder niets vinden, dan kan je ook nog de AirPod Strap kopen. Dan lijken je splinternieuwe oortjes pas écht op een 'normale' koptelefoon, want de houdertjes zitten onderaan de oortjes.

Thumbnail

En dan hebben we nog het brillenkoortje. Oh nee, sorry: de Courage. Bovenaan dit artikel zie je hem vastzitten aan een paar draadloze oortjes. Groot voordeel: het touwtje (dat in leer én nylon verkrijgbaar is) past op alle Apple AirPods, zegt de maker. Dat is fijn, maar voor zover bekend is er slechts één model op de markt.

Andere aanrader

Overigens kunnen we je ook een ander product aanraden. Ziet er niet zo cool uit, maar wel praktischer en een stuk goedkoper: de oude vertrouwde koptelefoon. Daar zit het draadje al bij inbegrepen. Super handig.

Meer op rtlz.nl:

Bron • RTL Z