Tech

Telefoonkluisje tegen tegen smartphone-verslaving doet tweede poging

Bright • 04 september 2017 10:09 @Bright

Beeld © PhoneCell

Een jaar geleden probeerden de Nederlanders Ingmar Larsen en Maarten Langbroek met hun DistractaGone een middel te bieden tegen de smartphoneverslaving. Hun speciale kluisje haalde niet genoeg geld op via Kickstarter, maar ze proberen het nog een keer.

Het Nederlandse duo is na DistractaGone terug met de PhoneCell. Vrijwel hetzelfde product, met hier en daar wat verbeteringen. Zo krijgt het uiteindelijke model een opening aan de zijkant. Zo kan je je telefoon tenminste opladen terwijl die in het kluisje zit, zodat je er daarna weer mee aan de slag kan.

De insteek blijft hetzelfde: als je even van je smartphone af wil zonder de verleiding om hem te pakken, doe je hem in de PhoneCell. Leuk om bijvoorbeeld tijdens etentjes de smartphones van tafel te houden. 

Ruimte voor vier telefoons

Hoewel in de video de DistractaGone wordt gebruikt, moet het uiteindelijke model verschijnen in verschillende kleuren, met een grote lichtgevende klok er bovenop. De PhoneCell biedt ruimte voor vier telefoons, zelfs de grootste. Wie er snel bij is, kan een PhoneCell voor 20 euro vooruitbestellen.

De levering is in maart 2018, als het streefbedrag van 60.000 euro wordt bereikt.

Phonecell

Vorig jaar testte Bright we ook een andere, vrij dure oplossing voor telefoonverslaafden: de Block. Kijk hieronder de video:

Bron • Bright.nl