We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Tech

7-jarig meisje solliciteert bij Google, krijgt antwoord van ceo

Bright • 16 februari 2017 11:06 @Bright

7-jarig meisje solliciteert bij Google, krijgt antwoord van ceo
Google-ceo Sundar Pichai. Beeld © EPA

Een meisje van zeven stuurde een sollicitatiebrief naar Google. Ceo Sundar Pichai stuurde een brief terug.

"Dear Google boss", begon de brief van de Engelse Chloe Bridgewater. Ze schrijft in haar brief dat ze later als ze groot is graag bij Google wil komen werken, al behoren een baan in een chocoladefabriek of een carrière als Olympisch zwemster wat haar betreft ook tot de mogelijkheden.

Chloe is volgens haar docenten erg goed op school, zo schrijft de zevenjarige. Als ze goed haar best blijft doen, kan ze volgens haar vader een baan bij Google krijgen.

Volg je dromen

Zo'n mooie brief kun je natuurlijk niet onbeantwoord laten, en dus stuurde Google-ceo Sundar Pichai haar een reactie. "Ik kijk ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen als je klaar bent met school :)", schreef hij terug. Hij moedigt haar aan om haar dromen te volgen. "Dan kun je alles bereiken wat je wil - van werken bij Google tot zwemmen tijdens de Olympische Spelen."

Volgens de vader van Chloe, die de brief van de Google-ceo op LinkedIn zette, is het meisje erg blij met de reactie. Aan Business Insider vertelt hij dat zij een dergelijke opsteker wel kan gebruiken omdat ze enkele jaren geleden werd aangereden door een auto.

Bron: Bright.nl. Kijk techprogramma Bright TV elke week op RTL Z

Bron • Bright.nl

Gerelateerde artikelen