Van onze partner

NS-Business Card: Omdat elke dag anders is

In het kort

Als ondernemer ziet elke dag er anders uit. De ene dag zit je op kantoor, de volgende dag race je van afspraak naar afspraak. Hoe fijn zou het zijn als je dan ook per dag kunt bepalen hoe je reist? Met de NS-Business Card kan dat. Je kiest de reis die het snelst, meest efficiënt of gewoon het fijnst is. Of dat nu per trein, tram, op de OV-fiets of met Greenwheels is. En je betaalt alleen voor wat je gebruikt, met één overzichtelijke factuur achteraf.

Artikel 7 van 8

Besteed tijd aan mobiliteitsbeleid

10 januari 2018 11:33
Besteed tijd aan mobiliteitsbeleid
Slechts 26 procent van de werkgevers heeft een samenhangend mobiliteitsbeleid. Zonde, want keuzevrijheid en flexibiliteit in de manier van reizen en werken blijken belangrijke factoren in het vinden en behouden van goed personeel.
Artikel 5 van 8

Reisdagboek van een duurzame ondernemer

16 november 2017 16:31
Reisdagboek van een duurzame ondernemer
Hoe reis je naar verschillende werkplekken en afspraken als je ook een beetje rekening wilt houden met het milieu? Ondernemer en auteur Rachel van de Pol geeft een kijkje in haar werkleven en geeft duurzame tips voor onderweg.
Besliscoach René Wokke over maakbaarheid, pech en keuzevrijheid
Vroeger had je weinig te kiezen en was keuzevrijheid het summum. Keuzestress bestond nog niet. Terwijl het hebben van vele keuzes tegenwoordig bijna meer een last dan een lust lijkt. Hoe zit dat? "Het is niet de keuzevrijheid zelf die ons stress bezorgd, maar de betekenis die we eraan geven."
Artikel 1 van 8

5 tips om je reistijd optimaal te benutten

09 oktober 2017 09:59
5 tips om je reistijd optimaal te benutten
Reistijd zien we vaak als inferieure tijd die we scrollend doorbrengen. Maar als je je perceptie verandert kan het openbaar vervoer een kans vormen om eindelijk die ene taal te leren, meer zen te worden en zelfs aan je dagelijkse portie beweging te komen.