Van onze partner

NS-Business Card: Omdat elke dag anders is

In het kort

Als ondernemer ziet elke dag er anders uit. De ene dag zit je op kantoor, de volgende dag race je van afspraak naar afspraak. Hoe fijn zou het zijn als je dan ook per dag kunt bepalen hoe je reist? Met de NS-Business Card kan dat. Je kiest de reis die het snelst, meest efficiënt of gewoon het fijnst is. Of dat nu per trein, tram, op de OV-fiets of met Greenwheels is. En je betaalt alleen voor wat je gebruikt, met één overzichtelijke factuur achteraf.

Waarom keuzevrijheid ons soms stress bezorgt en dat helemaal niet hoeft
Vroeger had je weinig te kiezen en was keuzevrijheid het summum. Keuzestress bestond nog niet. Terwijl het hebben van vele keuzes tegenwoordig bijna meer een last dan een lust lijkt. Hoe zit dat? "Het is niet de keuzevrijheid zelf die ons stress bezorgd, maar de betekenis die we eraan geven."
Artikel 1 van 4

5 tips om je reistijd optimaal te benutten

09 oktober 2017 09:59
5 tips om je reistijd optimaal te benutten
Reistijd zien we vaak als inferieure tijd die we scrollend doorbrengen. Maar als je je perceptie verandert kan het openbaar vervoer een kans vormen om eindelijk die ene taal te leren, meer zen te worden en zelfs aan je dagelijkse portie beweging te komen.