Van onze partner

Indeed - War for talent

In het kort

De economie groeit en het vinden van goed personeel is voor steeds meer bedrijven een serieus hoofdpijndossier. Hoe vind je goede mensen? Hoe behoud je ze vervoglens? En hoe zet je jezelf als werkgever op de kaart? In deze special van vacaturesite Indeed gaan we in op de do's en dont's van het vinden én behouden van personeel.

Artikel 8 van 8

Zo trekt jouw vacature de aandacht

21 juni 2018 17:40
Zo trekt jouw vacature de aandacht
Een vierde van de vacatures staat meer dan drie maanden open, blijkt uit een analyse van Indeed begin dit jaar. Hoe zorg je ervoor dat de meest schaarse talenten toch reageren op jouw vacatures?
Artikel 7 van 8

‘Cv’s verdwijnen dankzij Artificial Intelligence’

21 juni 2018 16:46
‘Cv’s verdwijnen dankzij Artificial Intelligence’
“Cv’s verdwijnen ten gunste van werkportfolio's”, zegt recruitment evangelist Anouk Kon van Indeed. “De arbeidsmarkt verandert naar een skillbased maatschappij, waardoor opleidingen minder waarde hebben. Door artificial intelligence kunnen recruiters beter inspelen op de vraag naar vaardigheden.”
Artikel 6 van 8

Met big data de beste werknemers vinden

21 juni 2018 16:44
Met big data de beste werknemers vinden
Big data heeft een steeds grotere invloed op recruitment. Vooral grote bedrijven optimaliseren hun vacatures zodat ze precies de juiste kandidaten aantrekken. Hoe maak je als mkb’er ook van die kennis gebruik?
Artikel 1 van 8

Zo ziet de perfecte vacaturetekst eruit

21 juni 2018 16:30
Zo ziet de perfecte vacaturetekst eruit
Afgelopen kwartaal stonden er volgens het CBS ruim 267.000 nieuwe vacatures open. Komende maanden blijft dat aantal stijgen, bevestigt ook Indeed. Hoe maak je jouw vacature het meest aantrekkelijk? De vacaturesite deelt vijf tips!