Van onze partner EY. Entrepreneurship

EY. Entrepreneurship

Dit zijn de beste ondernemers van Nederland

Dit zijn de beste ondernemers van Nederland
Beeld © Liesbeth Aarssen Blokpoel

Marco van Zijverden (Dutch Flower Group), Jordy Kool (Infotheek Groep) en Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) winnen de EY Entrepreneur Of The Year awards 2015.

Tijdens de finale in de Cruise Terminal in Rotterdam werden Marco van Zijverden (Dutch Flower Group), Jordy Kool (Infotheek Groep) en Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) uitgeroepen tot EY Master, Accelerating en Emerging Entrepreneur Of The Year 2015. De ondernemers stonden deze avond als legacy builders in de spotlights.  

Master 
De jury benoemde Van Zijverden van Dutch Flower Group tot winnaar in de categorie Master. Deze winnaar is een ondernemer die leiding geeft aan een bedrijf met een absolute wereldpositie. Een bedrijf dat by far het grootste is in de markt en al jarenlang indrukwekkende resultaten laat zien. Een oer-Hollands bedrijf dat als geen ander de kracht van Nederlands ondernemerschap in de hele wereld uitdraagt.

De EY Master Entrepreneur Of The Year ontving de award uit handen van Jan-Renier Swinkels, directievoorzitter van bierbrouwer Bavaria en Master EY Entrepreneur Of The Year 2010. Van Zijverden zal als Nederlandse winnaar in juni 2016 deelnemen aan de World Entrepreneur Of The Year verkiezing in Monaco.

Accelerating 
Marcel van Loo, Country Managing Partner EY Nederland, reikte de award in de categorie EY Accelerating Entrepreneur Of The Year uit aan Jordy Kool van Infotheek Groep. De onafhankelijke jury onder leiding van voorzitter Hans Biesheuvel roemde Kool om zijn ondernemerschap in een sterk concurrerende markt.

Emerging 
Henk Jan Beltman van Tony’s Chocolonely ontving de award voor EY Emerging Entrepreneur Of The Year uit handen van Jan Peter Balkenende, Partner Corporate Responsibility bij EY. De jury gaf aan dat Beltman bewijst dat een idealistisch uitgangspunt geen beletsel vormt om een wereldmerk te worden. Een inspirerend voorbeeld voor talloze anderen.

Succesvol ondernemerschap
De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 20e keer uitgereikt. De EY Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap.

Lees alles over dé legacy builders van Nederland op entrepreneurship.nl. De EY Entrepreneur Of The Year award 2015 zijn op 8 oktober uitgereikt. 

 

Van onze partner EY. Entrepreneurship