Van onze partner

Accenture Innovation Awards 2017

In het kort

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Het absolute hoogtepunt is de uitreiking van de Innovation Awards op 27 oktober in DeFabrique in Utrecht.

Artikel 24 van 24

Winnaars Accenture Innovation Awards 2017 zijn bekend

08 november 2017 17:39
Winnaars Accenture Innovation Awards 2017 zijn bekend
Op vrijdag 27 oktober 2017 werden de winnaars van de Accenture Innovation Awards 2017 bekendgemaakt. De awards worden jaarlijks uitgereikt om nieuwe innovatieve concepten en oplossingen in de Nederlandse markt te erkennen. De grootste gemene deler is dat ze gebruikmaken van slimme technologie om een bepaald probleem te adresseren of om het leven makkelijker of beter te maken. Daarnaast brengt Accenture als initiator van het grootste Nederlandse start-upecosysteem ondernemers, bedrijven, accelerators en investeerders bij elkaar.
Artikel 19 van 24

Laten we die plastic soep nu écht voorkomen met Ioniqa

01 augustus 2017 14:30
Laten we die plastic soep nu écht voorkomen met Ioniqa
Plastic recyclen, je kent het wel, zo’n fles die een machine in gaat en volledig verpulverd wordt, zodat we er een nieuwe fles van kunnen maken. Oftewel: mechanisch recyclen. Waarom maken we er dan nog zo’n probleem van dat er zoveel plastic is, als we het eindeloos kunnen hergebruiken?
Artikel 15 van 24

5 tech-startups door vrouwen

18 juli 2017 13:15
5 tech-startups door vrouwen
Jaarlijks schrijven honderden startups en scale-ups zich in voor de Accenture Innovation Awards, waaronder ook een groot aantal tech-ondernemers. Een groep die veelal geassocieerd wordt met mannelijk leiderschap. Misschien wel omdat 75% van de technische masterstudenten in 2016 mannen betreft. Maar er zijn genoeg vrouwen die aan het roer staan van innovatieve startups in Nederland.
Artikel 11 van 24

Hoe kunnen startups en grote corporaties samenwerken?

26 juni 2017 17:39
Hoe kunnen startups en grote corporaties samenwerken?
Grote organisaties verspillen een groeimogelijkheid doordat zij vaak niet goed in staat zijn samen te werken met kleine startups. Externe, maar ook interne cultuurkloven zijn obstakels voor succes. Met de juiste maatregelen zijn deze kloven te overbruggen en kunnen ‘David & Goliath’ veel van elkaar leren.
Artikel 7 van 24

Over de Accenture Innovations Awards

02 juni 2017 11:14
Over de Accenture Innovations Awards
Accenture opende begin april de inschrijvingen voor de Accenture Innovation Awards. Het jaarronde programma wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd met als doel een verreikend ecosysteem te creëren, om zo samen innovatie te stimuleren.