Van onze partner

Accenture Innovation Awards 2017

In het kort

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Het absolute hoogtepunt is de uitreiking van de Innovation Awards op 27 oktober in DeFabrique in Utrecht.

Artikel 19 van 19

Laten we die plastic soep nu écht voorkomen met Ioniqa

01 augustus 2017 14:30
Laten we die plastic soep nu écht voorkomen met Ioniqa
Plastic recyclen, je kent het wel, zo’n fles die een machine in gaat en volledig verpulverd wordt, zodat we er een nieuwe fles van kunnen maken. Oftewel: mechanisch recyclen. Waarom maken we er dan nog zo’n probleem van dat er zoveel plastic is, als we het eindeloos kunnen hergebruiken?
Artikel 15 van 19

5 tech-startups door vrouwen

18 juli 2017 13:15
5 tech-startups door vrouwen
Jaarlijks schrijven honderden startups en scale-ups zich in voor de Accenture Innovation Awards, waaronder ook een groot aantal tech-ondernemers. Een groep die veelal geassocieerd wordt met mannelijk leiderschap. Misschien wel omdat 75% van de technische masterstudenten in 2016 mannen betreft. Maar er zijn genoeg vrouwen die aan het roer staan van innovatieve startups in Nederland.
Artikel 11 van 19

Hoe kunnen startups en grote corporaties samenwerken?

26 juni 2017 17:39
Hoe kunnen startups en grote corporaties samenwerken?
Grote organisaties verspillen een groeimogelijkheid doordat zij vaak niet goed in staat zijn samen te werken met kleine startups. Externe, maar ook interne cultuurkloven zijn obstakels voor succes. Met de juiste maatregelen zijn deze kloven te overbruggen en kunnen ‘David & Goliath’ veel van elkaar leren.
Artikel 7 van 19

Over de Accenture Innovations Awards

02 juni 2017 11:14
Over de Accenture Innovations Awards
Accenture opende begin april de inschrijvingen voor de Accenture Innovation Awards. Het jaarronde programma wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd met als doel een verreikend ecosysteem te creëren, om zo samen innovatie te stimuleren.