Energieweek

Kijk terug: Zo verdien je als ondernemer aan verduurzaming

08 oktober 2019 16:34

Beeld © ANP

Verduurzaming is voor ondernemers vaak niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Maar hoe zet je als mkb'er die eerste stappen? En hoe ga je om met de nieuwe regels rondom verduurzaming? In dit online seminar gaat Elianne Kuepers in gesprek met deskundigen over hoe verduurzaming kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming.

Verduurzaming is op verschillende vlakken belangrijk voor ondernemers. Niet in de minste plaats omdat het ook goed kan zijn voor het succes en de winst van de onderneming. 

In dit seminar gaat Elianne Kupers in gesprek met adviseurs, ondernemers en deskundigen over het verduurzamen van een onderneming. Want waar liggen de kansen? Welke subsidies zijn er? En hoe ga je om met de veranderende regelgeving? 

Kijk hier het hele seminar terug.  

Stel zelf vragen en praat mee

In dit online seminar kun je als kijker zelf vragen stellen aan de deskundige gasten. Dus heb je een vraag over je eigen onderneming, reageer dan vooral.

Naast de gasten in de studio zit er achter de schermen een team experts klaar om vragen te beantwoorden. Dus wil je weten hoe het zit met de informatieplicht, of hoe jouw onderneming het slimst verduurzaamt, meld je dan aan via www.rtlz.nl/duurzaam 

Het geleende geld gaat onder meer naar duurzame energie en isolatie van huurwoningen.

Energieweek

Iedereen moet stappen maken om klimaatverandering tegen te gaan, ook mkb-ondernemers. De milieuregels zijn streng, maar er valt ook veel te besparen. Hoe pak je verduurzaming van je bedrijf handig aan, zonder grote investeringen? Welke subsidies zijn er mogelijk en hoe krijg je alles geregeld? RTL Z zoekt het uit in de Energieweek, van 7 t/m 13 oktober, in samenwerking met Essent.

Bron • RTL Z