Lifestyle

Met deze kaart kun je voor 800 dollar naar bijna 100 festivals

Marieke van de Zilver • 19 mei 2017 17:52 @mvdz_

Met deze kaart kun je voor 800 dollar naar bijna 100 festivals
Beeld © Getty images

Het festivalseizoen is weer losgebarsten. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, komt entertainmentorganisatie Live Nation - onder meer bekend van Ticketmaster - met iets nieuws: het Festival Passport.

Voor 799 dollar (of 713 euro) kun je met het Festival Passport naar ruim 90 festivals in vijftien landen die worden georganiseerd door Live Nation.

In Europa gaat het bijvoorbeeld om Lowlands, Rock am Ring, I love Techno en North Sea Jazz Festival. In Noord-Amerika zou je bijvoorbeeld naar Austin City Limits of Lollapalooza kunnen gaan.

Uitverkocht

Pashouders kunnen naar elk festival op de lijst, zelfs als het strak uitverkocht is. Alleen het vervoer moet je zelf regelen.

Keuzes maken lijkt ook noodzakelijk, want hoewel je naar meer dan negentig festivals mag, vinden sommige festivals onvermijdelijk tegelijkertijd plaats. Maar met een gemiddelde toegangsprijs van vijftig à tweehonderd euro per festival, zou het alsnog een topdeal kunnen zijn.

Maar duizend verkocht

Aankomende maandag gaan de tickets in de verkoop, om 19.00 Nederlandse tijd. Je moet er snel bij zijn, want er worden er maar duizend verkocht. Om woekerprijzen te voorkomen worden de tickets op naam gezet en zijn ze niet doorverkoopbaar.

Bron • RTL Z

Gerelateerde artikelen