Personal finance

Werk! Paspoppen in elkaar knutselen bij Hudson's Bay

11 augustus 2017 15:41

Werk! Paspoppen in elkaar knutselen bij Hudson's Bay
Beeld © Getty Images

De eerste winkels van Hudson’s Bay openen binnenkort de deuren en dat levert bijzondere baantjes op. In Zwolle kun je geld verdienen met het in elkaar zetten van paspoppen.

Blijkbaar hebben ze er nogal wat nodig in Zwolle, want de nieuwe warenhuisketen zoekt drie mensen die er vier volle dagen mee zoet zullen zijn.

Fysiek in orde

Uit de vacature blijkt dat de functie bestaat uit het uitpakken en in elkaar zetten van mannequins. Maar let op: je moet er wel de kracht voor hebben.

"Per vloer krijg je mannequins/poppen binnen, en deze ga je de gehele dag in elkaar zetten. Het is dus van belang dat je fysiek in orde bent om dit te doen", lezen we op de website.

Ervaring niet nodig

Om de poppen goed in elkaar te kunnen zetten, krijg je op de eerste dag een cursus van de leveranciers. Daarna mag je aan de slag. Verdere werkervaring of opleiding is niet vereist. Het belangrijkste is dat je beschikbaar bent op de juiste dagen en oog hebt voor detail.

Wanneer de locatie in Zwolle precies open gaat voor het publiek is nog niet bekendgemaakt. Een woordvoerder van recruiter YoungCapital zegt tegen De Stentor dat de zij de opdracht hebben gekregen om de openingsdatum stil te houden.

Meer op rtlz.nl

Bron • RTL Z

Gerelateerde artikelen