Lifestyle

Extreme decadentie: een kijkje in het duurste huis van de VS

11 oktober 2017 17:39

Extreme decadentie: een kijkje in het duurste huis van de VS
Beeld © Hilton and Hyland

Je hoeft nooit meer de deur uit als je in dit megapand woont in sterrenwijk Bel Air in Los Angeles. Er is genoeg vertier om met al je vrienden elke dag een ander feestje te bouwen. Het is het duurste huis van de Verenigde Staten, zegt de makelaar.

Het is af en staat te koop voor 250 miljoen dollar. En daar krijg je wat voor terug.

Het huis is in zijn geheel ruim 3500 vierkante meter groot. Daarvan is 1500 vierkante meter ingericht met 'entertainment decks', twee master bedrooms, tien supergrote gastenkamers en 21 luxe badkamers.

Verder zijn er nog drie keukens, vijf bars, een massagestudio, spa, fitnessruimte, flinke infinitypool met uitzicht op Los Angeles en een uitschuifbare videowall - door de makelaar een 'outdoor pop-up theater genoemd. Oja, en nog een bioscoop met veertig elektrisch verstelbare stoelen.

Natuurlijk mogen de champagne- en wijnkelders niet ontbreken, die krijg je voor aan aankoopprijs gelijk vol afgeleverd. Mocht je je nog vervelen, dan kun je terecht in je eigen bowlingbaan.

Ben je er nog? Bekijk dan vooral de video van de makelaar:

Tekst gaat verder onder video

Bekende buren zijn volgens ingewijden Beyoncé en Jennifer Aniston. Laatstgenoemde actrice schijnt nog geprotesteerd te hebben tegen de bouw. Ze vond het te megalomaan. Maar nu het er staat, komt ze vast graag een glaasje champagne drinken.

Is dit dan het duurste huis ter wereld? Nee, bij lange na niet. Het duurste huis staat in India. Daar heb je voor een miljard dollar je eigen zesentwintig verdiepingen tellende wolkenkrabber.

Bron • RTL Z

Gerelateerde artikelen